Mercedes-Benz

Mercedes-Benz SmallRepair.
Tegen de kleine sporen van alledag.

Inleiding

Mercedes-Benz SmallRepair tegen de kleine sporen van alledag

Er zijn beschadigingen die voor de eigenaar pijnlijker zijn dan voor de auto zelf: kleine beschadigingen aan buiten- en binnenkant, die in de loop van een autoleven gewoon niet te vermijden zijn. In vele gevallen kunnen dat soort beschadigingen heel eenvoudig worden weggewerkt - zonder hele onderdelen te vervangen.

Met Mercedes-Benz SmallRepair bieden we u de mogelijkheid om kleine deuken, steenslag in de voorruit of beschadigingen aan de bumpers snel en vooral goedkoop weer te laten verdwijnen. En natuurlijk met de bekende hoge en beproefde kwaliteit van Mercedes-Benz.

Ruiten

Mercedes-Benz SmallRepair glas

Herstellen in plaats van vervangen.

Een klein steentje kan al grote schade aanrichten aan uw voorruit – zodat u plots geen veilig overzicht meer hebt. Maar Mercedes-Benz SmallRepair verschaft u snel weer een klare kijk. En de ruit moet niet altijd vervangen worden.

Dankzij ons innovatief systeem voor ruitherstelling kan kleine glasschade snel en duurzaam worden gerepareerd, met weinig kosten voor u: want vaak worden de kosten door de verzekering betaald, geheel of minstens toch gedeeltelijk zonder aftrek van het overeengekomen eigen risico. Als herstelling niet mogelijk is, bieden wij u natuurlijk voordelig een nieuwe originele voorruit van Mercedes-Benz aan. Uw rijplezier mag per slot van rekening door niets vertroebeld worden.

Zelfs als uw verzekering de herstelling niet terugbetaalt, kost deze u slechts:

  • € 89 incl. btw voor de eerste impact
  • € 59 incl. btw voor de tweede impact, bij een gelijktijdige herstelling
  • GRATIS vanaf de derde impact, bij een gelijktijdige herstelling.

Koetswerk

Mercedes-Benz SmallRepair kunstof, deuken en lak

Herstellen van kunststofschade. Wegwerken in plaats van vervangen.

Een nauwe parkeerplaats of opvliegende steentjes op een bouwwerf – een klein beetje pech laat al gauw sporen na op de bumper van uw voertuig. Om deze schade te verwijderen, worden de onderdelen gewoonlijk vervangen of opnieuw gelakt. Maar nu kunnen kleinere scheuren, gaten of krassen op de bumpers ook zonder problemen en snel worden gerepareerd, dankzij de Mercedes-Benz SmallRepair.

Uitdeuken. Eenvoudig in plaats van omslachtig.

Een klein ongelukje in de vorm van een deuk is snel gemaakt - en dankzij Mercedes-Benz SmallRepair ook snel weer weggewerkt. Want vele deuken in het koetswerk waarbij de lak niet beschadigd is, kunnen probleemloos worden uitgedeukt. De deuk mag dan wel geen scherpe randen hebben en moet van binnenuit bereikbaar zijn. Onze koetswerk- en lakspecialisten geven u hierbij graag individueel advies.

Herstellen van lakschade. Klein in plaats van groot oppervlak.

Bij een kleine kras, bijvoorbeeld in de bumper, wordt met Mercedes-Benz SmallRepair niet het volledige onderdeel gelakt, maar alleen de beschadigde plek zelf. Hierbij maken we gebruik van onze precieze plaatselijke lakmethode. Zodat kleine lakschade geen groot probleem wordt.

Velgen

Mercedes-Benz SmallRepair velgen

Herstellen in plaats van vervangen.

Kleine krassen en deuken in de gelakte lichtmetalen velg? Geen probleem.
Mercedes-Benz SmallRepair geeft hem zijn oude glans terug en biedt een voordelig en snel alternatief voor het vervangen van de velg.

Interieur

Mercedes-Benz SmallRepair interieur

Veranderen in plaats van wegnemen.

Kleine schoonheidsfoutjes in het leder of de bekleding van uw zetels kunnen met
Mercedes-Benz SmallRepair probleemloos worden bijgewerkt. Dankzij onze alternatieve reparatiemethodes bent u snel verlost van kleine scheurtjes, gaatjes en krassen.