Mercedes-Benz

Mercedes-Benz originele onderhoudsproducten.
Onderhoud van meesterlijke kwaliteit.

Mercedes-Benz originele onderhoudsproducten

Uw Mercedes heeft al veel meegemaakt. Dat hoeft niet zichtbaar te zijn.

Het leven zit vol verrassingen. Een paaltje, steenslag, grote stukken bagage, guur weer of een ander voertuig kunnen vervelende sporen op uw Mercedes achterlaten: van een klein schrammetje tot grote schade bij een ongeval. Daarom is er een uitgebreid concept voor het verwijderen van de meest uiteenlopende materiaalschade.

Mercedes-Benz SmallRepair. Het koetswerk.lak.glas.-programma van meesterlijke kwaliteit. De veiligheid en de visuele kwaliteit van uw Mercedes, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, worden hiermee tot in het detail weer hersteld. Om zijn waarde langdurig te behouden.

Maken deel uit van ons compleet aanbod: Mercedes-Benz reparaties bij ongeval,
Mercedes-Benz SmallRepair voor esthetische reparaties en de diensten en producten van Mercedes-Benz onderhoud. Meer informatie hierover vindt u in de onderstaande links onder "Meer informatie".

Op de volgende pagina's vindt u alles over Mercedes-Benz onderhoud. Met de originele onderhoudsproducten van Mercedes-Benz blijft uw wagen er glanzend uitzien. Meer nog: Om te weten hoe u uw Mercedes tegen invloeden van buitenaf gaat beschermen en hoe zijn waarde daardoor langdurig en efficiënt behouden blijft.

Meer informatie.